IF Hagen
Arbete på Billingen

 2018-01-07 | Ordföranden | inger westerberg

Mail:
Hej och gott nytt år!

Här kommer lite information om vad som händer just nu på Billingens fritidsområde.

Från och med nu och framåt kommer Billingeprojektet påverka vårt område på olika sätt. Vi kommer försöka informera er så bra vi kan!

Vid stora parkeringen finns en informationstavla där aktuell information kring vad som händer på området kommer att finnas.

Hör av er om ni har några frågor!

Snösprutning:
Nu ser kylan ut att äntligen komma! Till helgen (6-7/1) kommer vi börja producera snö igen, både på spår och i backen.

Det innebär att konstsnöspåret måste vara avstängt lördag och troligtvis ngr dagar framåt, eftersom vi behöver spruta mer snö på hela sträckan.

(Ur säkerhetssynpunkt är det otroligt viktigt att vi inte har åkare/gångare i spåren när vi sprutar/kör ut snö).

Vi öppnar en kortare sträcka på konstsnöspåret igen så fort vi kan, medan vi arbetar vidare med snösprutningen på resten av spåret.

Vi kommer arbeta dygnet runt och hoppas på många minusgrader så vi får en stor mängd snö till både backen och längdskidspåret.

Aktuell spårstatus hittar ni på www.skovde.se/skidspar eller i apparna ”mitt skövde” eller ”track4outdoors”.

Skogsavverkning/avstängning motionsspår:
Nästa vecka kommer skogsavverkning att sätta igång utmed 2,5 km och 5 km spåret vid stadion/campingen och norrut en bit på spåren.

Spåren kommer därför stängas av från det hållet och de som önskar nyttja spårområdet kommer få ta sig ut 2,5 km-spåret baklänges ner till Hållsdammen och sedan ta t.ex. stigen öster om sjön.

Omklädning:
Vid vissa datum framöver (bl.a. 6, 13 och 18 januari) så kommer vi hänvisa motionärer att byta om i Hagenstugans omklädningsrum, då Billingecentrat (Blå hallen) är uthyrd/bokad.


Billingebadets renovering:
Renoveringen av Billingebadets omklädningsrum kommer dra igång ordentligt från och med nästa vecka för att vara klart till sommaren.

Mvh

Karin Holgersson


« Tillbaka     

Kommentera nyheten
Namn:
Epost:
 
Antispam, skriv 1936 i rutan:
 
 Äldre nyheter hittar du nyhetsarkivet

Sök i nyhetsarkivet: