IF Hagen
Kläder 2018

 2018-01-09 | Övrigt | marcus carlsson

Hej! Nu är det dags att beställa kläder för 2018.
Till i år har vi tagit fram tre nya produkter utöver tävlingströjorna och överdragsjackorna. Ett linne till att springa sprint i, en väst och en långärmad träningströja som fungerar bra att träna i eller ha som överdrag.
Det finns en hel del tävlingströjor och överdragsjackor i Hagenstugan men det finns möjlighet att beställa dessa också. Möjlighet till att prova kläderna finns på medlemsmötet imorgon (10/01). Om man inte har möjlighet att prova då kommer provkläderna ligga i Hagenstugan fram tills att beställningstiden tar slut.
I år testar vi att använda en webshop för att beställa kläderna, denna kommer vara öppen till 21/1, förväntad leverans är v.9.

För att beställa och se kläderna gå in på sida: http://trimtex.se/customer/IFHagenOrientering
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: ifhagenorientering och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Beskök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Har ni några frågor kan ni höra av er till mig via mail.« Tillbaka     

Kommentera nyheten
Namn:
Epost:
 
Antispam, skriv 1936 i rutan:
 
 Äldre nyheter hittar du nyhetsarkivet

Sök i nyhetsarkivet: