IF Hagen
Snö i Spanien!!

 2018-04-05 | Övrigt | joachim friberg

Hej alla, lite summering efter 3 veckors resande i europa med Spanska mästerskapen som slutmål i helgen som gick.
Alicia är ju med i uttagnings gruppen i Spanien för elit till VM.
Länk till Spanska elitgruppen:
Spanska FEDO

Alicias sida där:
Alicia

På vägen ner gjorde vi ett stopp i Holland för tre tävlingar medel, nattsprint och lång. Alicia blev segrare efter tre sammanlagda race.
Interland Holland
Väl i Spanien var det träningar runt Madrid och dags för uttagningstävlingar för Alicia i La Cabrera. Inte så kul att vakna upp tävlingsdagen och se en massa snö som lagt sig på backen.
La Cabrera
Sedan drog vi vidara till Cuenca för träningar tyvärr lite snöoväder här med så en del planerade träningar fick bli sprint istället då serpentinvägarna i bergen var rena isbanorna. Men när vi sedan åkte till Alicante blev det bättre väder ca 25 grader och vi pressade även lite på stranden och här var det en lokal tävling, sprint och medel i en stad som heter Ibi nära där vår spanska klubb Colivenc kommer ifrån (Onil).
Slutmålet på resan var Spanska mästerskapen norr om Leon i en lite stad som heter La Robla och här var Alicia med i det vinnande laget för Damer Elit där man springer för sitt landskap. Även här kom det lite snö lagom till stafetten men resten av tävlingarna var snöfria.
Spanska mästerskapen

Lite bilder från Stafetten:

CEO 2018


« Tillbaka     
2018-04-05 11:25:42 av jocke
Vi kommer lägga upp kartorna på Doma arkivet så fort vi hinner😊

Kommentera nyheten
Namn:
Epost:
 
Antispam, skriv 1936 i rutan:
 
 Äldre nyheter hittar du nyhetsarkivet

Sök i nyhetsarkivet: