IF Hagen
Ledarutbildningar under hösten/vitern

 2018-09-24 | Övrigt | kjell johansson

Efter en lång och varm sommar är hösten här och utbildningssäsongen närmar sig. Som vanligt erbjuder Svenska Orienteringsförbundet att antal olika utbildningar för ledare, tränare och funktionärer. Här är en sammanställning av höstens utbud.


Bredd- och motionsutbildning: hur aktiverar & når vi bredden? (tidigare MTU)

Det här är en utbildning som lanserades våren 2016. Utbildningen vänder sig till dig som vill skapa och/eller utveckla verksamhet för bredd- och motionsorientering och vill veta mer om vad din förening kan göra för att nå nya målgrupper.

16-18 november 2018, Uddevalla


Barntränarutbildningen

Den här utbildningen omfattar de orienteringstekniska svårighetsgraderna grön till gul nivå och fysisk träning för barn. Som kurslitteratur används för närvarande Orientera för att ha kul – att träna upp till 13 år.

16-18 november, Uddevalla
23-25 november, Stockholm


Ungdomstränarutbildningen

Den här utbildningen omfattar de orienteringstekniska svårighetsgraderna orange till svart och fysisk träning för ungdomar. Som kurslitteratur används boken Orientera för att lära sig träna – att träna 13- 16 år.

16-18 november, Uddevalla
23-25 november, Stockholm

Dessutom planeras för följande utbildningar

Barntränarutbilning i Blekinge (januari), Göteborg (januari) och Karlstad (mars)

Ungdomstränarutbildning i Göteborg (januari) och Karlstad (mars)

All information om det aktuella utbildningsutbudet med specifik information om respektive utbildning och länk till anmälan finns alltid på http://www.svenskorientering.se/Utbildning/sokutbildning/.

« Tillbaka     
2018-09-25 14:49:08 av Uno M
kan även lägga till att VOF anordnar utbildning/information 24 nov i VARA. Vänder sig bland annat sig till ungdomsledare, arrangemang, kartor och förening. Inbjudan kommer inom kort via VOF.

Kommentera nyheten
Namn:
Epost:
 
Antispam, skriv 1936 i rutan:
 
 Äldre nyheter hittar du nyhetsarkivet

Sök i nyhetsarkivet: